S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

                                                                                      

Pražírna kávy

.

98% spokojených

zákazníků

.

Čerstvá káva

.

Doprava zdarma

od 1000 Kč

.

.

.

Sledujte nás na fb!

.

KONTAKTY

Martin Navrátil Coffee Mondo, IČO: 07742631
Dětmarovice 1360
Dětmarovice 735 71
tel: 730150506
napište nám
IČO:07742631
www.kava-prazirna.cz

NOVINKY

arr3Vítejte ve svém novém e-shopuarr3Datum - Novinka č.1Obsah této sekce lze editovat v nabídce Obsah webu -> Struktura menu -> Novinky.... arr3Datum - Novinka č.2Zde je umístěn text novinky. Prvních 30 znaků bude zobrazeno na úvodní straně a zbytek textu na...

ZBOŽÍ V AKCI

běžná cena 565,00 Kč (22,66 EUR)
naše cena 520,00 Kč (20,86 EUR)
skladem
akce
běžná cena 620,00 Kč (24,87 EUR)
naše cena 585,00 Kč (23,47 EUR)
skladem
akce
naše cena 585,00 Kč (23,47 EUR)
skladem
akce

Úvod » Káva Arabica 100% » Kostarika zrnková káva Costa Rica 100 % arabica 1 kg


        

Kostarika zrnková káva Costa Rica 100 % arabica 1 kg

skladem

 

Dostupnost: skladem
Výrobce: Pražírna Coffee Mondo
Hmotnost: 1000g
100% arabica: ano
Druh kávy: 100% arabika
Název: Costa Rica
Forma kávy: zrnková
naše cena bez DPH : 553,57 Kč (22,20 EUR)
naše cena s DPH (12 %):
620,00 Kč (24,87 EUR)

do košíku:
  kg  

Costa Rica SHB Tarrazu San Rafael

Region: Tarrazu

Nadmořská výška : 1200-1800m.n.m.

Odruda : cattura catuai

Zpracování : myté bubnové sušení

Sklizeň: prosinec-květen

Aroma : hnědý cukr, ořechové, květinové

Chuť: citrus ,čokoláda,tropické ovoce

Příprava : vhodné pro espresso, filtr, french press

Kyselost : nízká

Stupeň pražení :

Káva Costa Rica se řadí k nejkvalitnějším kávám na světě ,Oblast Tarrazu produkuje asi její nejznámější kávu.Káva je pěstováná v nadmořských výškách 1200- 1800 m.n.m. což dává kávě ty nejlepší podmínky aby byla vypěstováná ty nejkvatitnější kávová zrna , .Je pěstováná v provincii San Jose v podmínkách horské vulkanické půdy s dobrým poměrem deště a slunce .

Costa Rica je známá tím,že pěstuje pouze druh arabica .Vyznačuje se rozmanitou chutí čokolády ,tropického ovoce .

Jižně od San José najdete majestátní hory Tarrazú. Chráněnémezi tichomořským pobřežím, centrálním údolím a vysokými vrcholy země centrální pohoří Tarrazú je jedním z nejznámějších pěstitelů kávy na světě

regionech. Tato nádherná oblast, laskavě známá jako Oblast svatých, je považována za získávat ty nejlepší kávy Strictly Hard Bean v Kostarice, pěstované v nadmořských výškách mezi 1200- 1800m.n.m.

Bohatá sopečná půda, vysoká nadmořská výška a dokonalá kombinace sluneční záření, teplota a srážky poskytují základní složky vyrobit výjimečnou kávu.

Mezinárodní cuppeři uznali San Rafael RZ Tarrazú za nejlepší kávu oblast Tarrazú. Tento šálek je příkladem pravého Tarrazú se svým hlubokým a zářivým aroma a citrónová kyselost a hladký závěr.

Káva se do Kostariky dostala v posledním desetiletí osmnáctého století. Během mnoha let se káva rozšířila přes vysočinu Central Valley. Rozvoj a obchodování s kávou hluboce ovlivnily kulturní a socioekonomickou krajinu země. Nesčetné množství odrůd kávových rostlin, bohaté půdy, vysoké nadmořské výšky a jedinečné pěstitelské oblasti přispívají k oblíbenému a vyhledávanému profilu kávových šálků. Souhra těchto faktorů umožnila zemi získat pověst výrobce jedné z nejlepších káv ve Střední Americe.

V zemi v nadmořské výšce nad 1350 metrů. To je ideální výška pro výběrovou kávu. Kávy SHB vykazují jedinečné vlastnosti, jako je citrusová kyselost a její komplexní kombinace ovocných a jemných čokoládových tónů. Tento typ kávy představuje klasický, čistý, středoamerický šálek.



SHB (Strictly Hard Bean) uvádí, že káva byla vypěstována v nadmořské výšce nad 1350 metrů. Tento termín je také synonymem pro SHG/Strictly High Grown; tato klasifikace je vyšší než HB.
EP (European Preparation) specifikuje, že surová zrna jsou všechna ručně tříděna, aby se odstranila jakákoli vadná zrna a cizí materiál.

 

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

MWI4Y